Lp. |
Nazwa Kwalifikacyjnego Kursu Zawodowego |
Uzyskany tytuł zawodowy zgodny z klasyfikacją zawodów |
1. |
K1 T.6. Sporządzanie potraw i napojów |
Kucharz |
2. |
K2 T. 15. Organizacja żywienia i usług
gastronomicznych |
Po ukończeniu K1 oraz K2 - Technik żywienia i usług
gastronomicznych |
3. |
K1 A. 18. Prowadzenie sprzedaży |
Sprzedawca |
4. |
K2 A. 22. Prowadzenie działalności handlowej |
Po ukończeniu K1 oraz K2 – Technik handlowiec |
5. |
K1 A. 19. Wykonywanie zabiegów fryzjerskich |
Fryzjer |
6. |
K2 A .23. Wykonywanie projektów fryzur |
Po ukończeniu K1 oraz K2 – Technik usług fryzjerskich |
7. |
K1 A.30. Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i
informacji w procesach produkcji dystrybucji i
magazynowania |
Technik
logistyk |
8. |
K 2 A.31. Zarządzanie środkami technicznymi podczas
realizacji procesów transportowych |
9. |
K 3 A.32. Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i
informacji w jednostkach organizacyjnych |